Tilbakebetaling

Når du returnerer en vare, kan hvordan tilbakebetalingen blir gitt, variere basert på varens tilstand, hvor lenge du har hatt varen, og hvordan varen ble kjøpt.

Hvordan tilbakebetaling blir gitt:

De fleste tilbakebetalingene er basert på hvordan varen ble betalt når den ble kjøpt. Tilbakebetalinger behandles ved fullføring av returforespørselen.

Kredittkort: tilbakebetaling til kort innen 3-5 virkedager.

Bankkonto: tilbakebetaling til bankkonto kan ta opptil 10 virkedager.

Merk: Din forespørsel om tilbakebetaling blir behandlet umiddelbart. Det kan imidlertid ta 2-3 virkedager før det vises på din kontoutskrift.

Tilbakebetalingen vil bli utstedt i din lokale valuta og beregnes med samme kurs som ble brukt når du bestilte varen din.

Boxeez.com kan bestemme at tilbakebetaling kan utstedes uten å kreve retur. Hvis du ikke er påkrevd å sende varen din tilbake for tilbakebetaling, vil du bli varslet av en våre medarbeidere på kundeservice.

Du kan sjekke statusen for din tilbakebetaling på 'Din konto' under bestillingsoversikten.

Hvis tilbakebetalingen din ikke vises på 'Din konto', og behandlingstiden for din betalingsmåte har gått ut, vennligst kontakt oss for ytterligere hjelp.

Merk: Etter at transportøren har mottatt varen din, kan det ta opptil 2 uker for oss å motta og behandle retur.

Delvis tilbakebetaling & Returavgift

Hvis du returnerer varer i original tilstand etter returfristen *, vil du motta 80% av varens pris.

CDer, DVDer, VHS-bånd, videospill, kassettbånd eller vinylposter som har blitt åpnet (tatt ut av plastforpakning): 0% av varens pris.

Varer som er skadet, mangler deler, ikke i den opprinnelige tilstanden, eller har åpenbare tegn på bruk: Opptil 50% av varens pris.

Åpnet programvare: 0% av varens pris.

* For de fleste gjenstander er returfristen 10 dager etter levering.