Personversregler i henhold til GDPR

Denne erklæringen beskriver vår policy og praksis med hensyn til behandling av personlig informasjon på vår nettside. Våre personvernregler dekker oss, selskapet og nettstedet. Boxeez er et merkenavn og tjeneste fra JetCarrier Inc. I USA. Magnum no AS gjennomfører fortollingene i Norden og Europa av produktene som selges via Boxeez.

Generelt om personvern

Boxeez er oppmerksom på viktigheten av å beskytte personopplysningene du gir oss. For å beskytte disse opplysningene har vi innført strenge retningslinjer og sikkerhetstiltak i henhold til EU's personversforordning. Når du registrerer deg på nettsiden vår godtar du at vi behandler og bruker de personopplysninger du har oppgitt, i henhold til denne personvernpolicyen. Alle våre ansatte og dataprosessorer som har tilgang til personlig informasjon, er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dine personopplysninger.

Hva slags informasjon oppbevarer/ lagrer / samler Boxeez?

Boxeez samler inn og behandler personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse når du oppretter konto hos oss. Boxeez lagrer ikke kredittkortinformasjon. Vi benytter oss også av Cookies for å gjøre nettstedet enklere å bruke, og for kunne gi deg den beste kundeopplevelse og service. Når vi samler inn slik tilleggsinformasjon vil du få opplyst hva vi samler inn, og hvordan dette skal brukes, og vi gir deg muligheten til å velge bort å oppgi slik informasjon, ved at du kan slå av bruken av cookies i din nettleser.

Hvordan bruker Boxeez opplysningene du gir?

Vi bruker personopplysninger for å kunne inngå kjøpsavtalen, samt ta kontakt med deg angående din bestilling. Der du har gitt samtykke til det, kan personopplysningene også bli benyttet til å opprettholde en god kundekontakt, som f.eks gi mer relevante og mer personlige tilbud, og for å kunne tilby mer målrettet service. Som en del av dette kan profilering forekomme. Profilering blir gjort for på en bedre måte kunne gi tilbud og informasjon tilpasset kundens preferanser, handlevaner, behov og livsstil. Opplysninger som brukes til dette kan være f.eks alder, geografiske data, klikk-og kjøpsstatistikk, og/eller tidligere kjøp. På nettsiden vår kan du registrere deg for å motta nyhetsbrev fra oss. Vi kommer da til å benytte din e-postadresse til å sende deg meldinger på e-post, men kun om du har gitt oss samtykke til dette. Du kan alltid trekke tilbake samtykke, enten ved hjelp av en lenke i e-poster fra oss, eller ved å sende en e-post til customerservice@boxeez.com

Hvor lenge lagrer Boxeez personopplysningene dine?

Boxeez oppbevarer ikke personopplysninger lenger enn nødvendig. Når det ikke finnes noen rettslig grunn til å oppbevare personopplysningene slettes de permanent. Opplysninger som vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i minst 5 år, i henhold til lovens krav.

Deler Boxeez opplysningene dine med andre?

Dine personopplysninger kan leveres ut til en tredjepart for å kunne utføre de tjenestene vi tilbyr, f.eks til fortolling. Vi overvåker løpende at våre samarbeidspartnere overholder lokale bestemmelser, forskrifter og lovgivning, og at de følger EU's personvernsforordning GDPR. Ved bruk av tjenestene samtykker du også i at personopplysninger kan overføres til land utenfor USA, for at vi skal kunne utføre tjenestene. Dette skjer kun uten at noen av disse tjenesteleverandørene har tillatelse til å bruke dine opplysninger for noe annet formål enn å utføre oppdrag i henhold til våre instruksjoner. Vi ser på våre databaser med kundeinformasjon som en verdifull ressurs. Skulle vi selge eller overføre noen av våre forretningsmessige eiendeler til en tredjepart, kan dette inkludere salg eller overføring av databaser med slik informasjon. Den nye enheten kommer til å ivareta personvernet og personopplysningene dine i overensstemmelse med denne personvernpolicyen.

Sikkerhet

Boxeez iverksetter egnede og tilgjengelige sikkerhetstiltak for å beskytte opplysningene du har gitt oss.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn og korrigering av personopplysninger som behandles av Boxeez. Det gjøres oppmerksom på at du har fritt innsyn i egne personopplysninger via «min konto». Du har videre og under visse forutsetninger rett til å begrense behandling av dine personopplysninger, komme med innvendinger, samt motsette seg profilering. Du kan klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende vedrørende bruk av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datafil som er opprettet på PC'en. Vi bruker informasjonskapsler/cookies til å lagre informasjon som deretter brukes av nettstedet for å forbedre nettstedet ved å gjøre nettstedet enklere å bruke, bedre kundeopplevelse og service. Dette er bare relevant for den tekniske bruken av nettstedet, og ingen tredjepart vil ha tilgang på denne informasjonen. Standardinnstillingen for de fleste nettlesere er å godta informasjonskapsler. Informasjonskapsler er vanlig i bruk og anses generelt for å være akseptable. Hvis du foretrekker å ikke bruke informasjonskapsler vil nettstedet fortsette å fungere, men med redusert brukervennlighet.

Kontakt

Personvernansvarlig for Boxeez, kan nås på customerservice@boxeez.com , eller Boxeez, Isebakkeveien 75, 1788 Halden

Spørsmål vedrørende Boxeez's personvern kan rettes til vår personvernansvarlig, eller via kontaktskjemaet på Boxeez.com