Om Oss

Vårt mål er å gjøre det så enkelt og sikkert som mulig for deg å handle fra utlandet. JetCarrier har lang erfaring med internasjonal handel og fraktløsninger og har derfor utviklet boxeez.com. Det er en netthandelsplattform som inkluderer Jetcarriers frakt og importservice til en pris som du kan se umiddelbart, det inkluderer alt fra innkjøp til levering hjem til deg. Vår nye søkemotor er den enkleste måten, som vi kan tenke oss, for å tilby millioner av varer fra utvalgte nettbutikker i USA. Disse kan du kjøpe med sikker norsk kortbetaling og få levert samlet i en pakke, til tross for at de kommer fra ulike selgere i USA.

Vi lanserer oss nå i Skandinavia, og først ut i kombinasjon med vår unike service, er netthandelsgiganten amazon.com i USA. Vær så god Norge! Over 50 millioner Amazon varer å velge mellom, levert sikkert hjem til deg. Vi kommer snart til å tilby handel fra flere amerikanske tjenester for netthandel som for eksempel, Ebay og Walmart. Vi har planer om å ha over 100 millioner varer tilkoblet til vår søkemotor mot slutten av 2017. Som du kan handle fra, enkelt og greit. Høsten 2020

Jetcarrier Inc. har kontor og terminal utenfor New York City i USA. Midt i mot Frihetsgudinnen, men på New Jersey siden (601 W Linden Ave, Linden NJ 07036, USA) Vår første tilkoblede logistikkpartner er Asendia Nordic (Asendia eies av Franske og Sveitsiske posten, og har kontor og terminal i Stockholm). Asendia ser til at sluttleveransen i Sverige blir utført av PostNord. Magnum NO AS er vår speditør, som gjør alle våre fortollinger inn til Sverige, Danmark og Norge. Magnum har kontor og terminal i Halden, Norge. (Isebakkeveien 75, 1788 Halden, Norge)

Hvis du ønsker å følge oss på sosiale medier, besøk oss gjerne på Facebook og Instagram!

Takk for at du tar en titt på nettsiden vår. Vi håper at du har hatt en bra opplevelse hos Boxeez!