Chromecast with Google TV

Se alt du vil!
Nyt underholdningen du elsker i opptil 4K HDR. Oppdag over 400.000 filmer og TV-episoder, og strøm direkte fra telefonen eller nettbrettet til TV-en.


Obs!
Dette produktet må benyttes med en USB kobling som støtter 220V i europa da USB koblingen som kommer med produktet kan kun benyttes i USA. Vi erfarer at alle USB koblinger som kan brukes i europa fungerer, og vi har prøvd med diverse typer som for eksempel fra samsung og apple produkter.
Varekode: 995147120

Tilgjengelighet: På lager

kr 949,99
 

Produktbeskrivelse
Detaljer
Se det du ønsker.
Nyt underholdningen du elsker i opptil 4K HDR. ** Oppdag over 400 000 filmer og TV-episoder. Og strøm direkte fra telefonen eller nettbrettet til TV-en.

Strøm videre.
Få rask streaming, og nyt et krystallklart bilde opp til 4K og lysere farger med HDR. **

Bruk stemmen
Be om å søke etter spesifikke programmer, eller etter humør, sjanger, skuespillere og mer. Snakk med Google og si "Hva skal jeg se på?" Og bruk fjernkontrollen til å kontrollere volumbryterinngangene, spill musikk og få svar på skjermen.

Anbefalinger kun for deg.
Få personlige forslag basert på abonnementene dine og innhold du eier.

For nå, og for fremtiden.
Fordi Chromecast blåser liv i eksisterende TV-er og er designet med resirkulerte materialer, hjelper det å holde avfall utenfor deponiene.

Obs!
Dette produktet er fullt mulig å bruke i Skandinavia! Våre ansatte har selv testet dette produktet samt at vi har fått gode tilbakemeldinger angående bruken og enkle oppsettet av kunder som har kjøpt dette produktet. Merk at produktet kommer med et 110V USB kobling. For å kunne benytte dette produktet må dette støpselet erstattes av en USB kobling som passer til 220V. Alle andre komponenter kan brukes med 220V.

Nettbaserte tjenester og innhold krever høyhastighets Internett-tjeneste. Noen tjenester kan kreve abonnement.

* Chromecast med Google TV krever en TV med HDMI-port, Wi-Fi-nettverk, Google-konto, stikkontakt i nærheten og kompatibel mobilenhet. Minimum OS-krav er tilgjengelig på g.co/cast/req. For å se innhold i 4K kreves en 4K-kompatibel TV og pålitelig bredbåndsforbindelse.

** For å se innhold i 4K kreves det også en 4K-kompatibel TV og pålitelig bredbåndsforbindelse.
Kjekt å vite

Normal leveringstid er 7-10 dager.

Har du noen spørsmål? Kontakt vår kundeservice på tlf: 477 94 728 eller kundeservice@boxeez.com